Galatasaray traži čudo bez najboljeg strijelca


U Madridu su poraženi s 3:0 te su ostali bez najboljeg strijelca Buraka Yilmaza u vrlo kontroverznoj situaciji. Umjesto da Norvežanin Svein Oddvar Moen dosudi penal za Galatasaray i pokaže crveni karton Ramosu koji je nagazio Yilmaza, on je učinio suprotno i kartonom je "izbacio" opasnog strijelca današnje domaće momčadi.

Terim i turski mediji odmah su sasuli paljbu, no ništa im to nije pomoglo, kao što treneru istanbulskog kluba nisu pomogli prigovori niti drastične reakcije na prvenstvenoj utakmici protiv Mersina, gdje je Galatasaray preokrenuo vodstvo gostujuće momčadi i s igračem manje došao do pobjede od 3:1. Terim i njegova dva pomoćnika bacili su sjajan preokret i pobjedu u sjenu, jer su zaradili isključenje i poslani su na tribine. Drogba je u tom susretu dva puta poentirao i tako je najavio da će u nedostatku Yilmaza zapravo sve ovisiti o njemu i njegovoj inspiraciji.

- Naučili smo lekciju u Madridu. Mlada smo momčad i još uvijek nedovoljno iskusni za ovakve utakmice. Nadam se da ćemo pouku iz Madrida shvatiti i u ovom susretu odigrati onako kako se očekuje od nas. Moramo biti agresivniji i sve prilike koje stvorimo, iskoristiti - naglasio je Drogba, osvajač Lige prvaka, kome će društvo u napadu praviti ubojiti Umut Bulut koji se nije baš previše naigrao, ali kad god nastupi postigne pogodak ili asistira.

Trener Terim ponudio je svoje viđenje ovog četvrtfinalnog susreta, u kojem se i on još uvijek nada čudu i prolasku Galatasaraya:

- Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi itekako je primjetna. Uvjeren sam kako su moji igrači željeli sve najbolje za klub, no nismo uspjeli i sad nam treba pravo čudo.

- S tri pogotka u zaostatku mi sad moramo krenuti na sve ili ništa što će naravno njima ostaviti prostora za kontre kojih se moramo čuvati. U nogometu ništa nije nemoguće i dokle god postoji i najmanja nada, ja ću vjerovati da možemo proći dalje - rekao je ponajbolji igrač Lavova iz prve utakmice, Felipe Melo.

Već smo ranije naveli kako danas nema pravo nastupa prvi strijelac kluba Burak Yilmaz te stoper Dany Nounkeu. Obojica su zaradili kartone u prvoj utakmici koji su ih suspendirali za ovaj dvoboj. Također će nedostajati i dugo ozlijeđeni stoper Ujfaluši.

Real je u prvoj utakmici u Madridu stekao tri gola prednosti nad Galatasarayjem i praktički osigurao nastup u polufinalu Lige prvaka, ali u kraljevskom su klubu svi redom vrlo oprezni u najavama.

- Nismo još ništa napravili, iako je istina kako imamo lijepu prednost iz prvog susreta. Međutim, još je ostalo 90 minuta za odradit i očekujem jako tešku utakmicu u Istanbulu. Naša je želja ponoviti igru iz prvog susreta na Santiago Bernabeuu i u tom slučaju ne bi trebalo biti problema oko prolaska u polufinale - oprezan je bio i Fabio Coentrao.

Portugalac se osvrnuo i na komentare o vatrenoj atmosferi koja ih očekuje u Istanbulu:

- Mi igrači smo naviknuti na igranje pred punim stadionima i žestokim navijačima iako znamo kako će ovog puta možda biti čak i žešće. Ne smijemo se zamarati time što će se događati na tribinama, moramo samo biti mirni, odraditi svoj posao i rezultat će doći. Ne smijemo razbijati glavu onime što se događa izvan travnjaka.

Na terenu danas u Realovom dresu nećemo vidjeti Xabija Alonsa i Sergija Ramosa, standardne igrače koji će danas odrađivati suspenziju zbog žutih kartona. Zbog njihove nemogućnosti igranja u današnjoj utakmici nitko nije pretjerano žalio, a u španjolskom tisku čak se navodi kako je dobra stvar što se dvojac "očistio" od kartona prije polufinala. Osim njih dvojice među 21 igračem koji su krenuli put Turske nisu se našli ni Kaka i Carvalho. Na put je pak pošao Pepe, ali se u posljednji trenutak ozlijedio i danas neće nastupiti.

Izvor: sportin.ba


KONTAKT: kontakt@pickandroll.info ili putem fejsbuk stranice PICK AND ROLL!

COMMENTS

Naziv

ABA liga,3,Bh fudbal,31,Bundesliga,14,Copa del Rey,2,Domaća košarka,4,Edin Džeko,2,Euroliga,1,Europa liga,9,Feature,32,Formula 1,1,Fudbal,39,Ino fudbal,328,Ino košarka,7,Izdvojeno,10,Liga prvaka,29,Ligue 1,8,NBA,6,NBA ex-yu,4,Niže lige,2,Ostali sportovi,1,Premiership,84,Premijer liga BiH,20,Primera Division,31,Prva liga FBiH,1,Prva liga FBiH i RS,2,Region,21,Regionalni fudbal,2,Reprezentacija,50,Serie A,20,SP 2014,2,Sport,70,Tenis,1,Transferi,43,Video,78,
ltr
item
PickandRoll.info: Galatasaray traži čudo bez najboljeg strijelca
Galatasaray traži čudo bez najboljeg strijelca
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJO6MmsrI-rJgZcxe7prX_oQ6VqoKWnKtlhiLRWsmtwzWDnTxS18eXH7stt0Kd6V6-NsGoRi0Sio042T-9ni8IVvp9-CqHL_69zxeFEmLM3ZSMJuIcpJXMgQzjItInTDpLS0NmUG6camlR/s640/galatasarayv.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJO6MmsrI-rJgZcxe7prX_oQ6VqoKWnKtlhiLRWsmtwzWDnTxS18eXH7stt0Kd6V6-NsGoRi0Sio042T-9ni8IVvp9-CqHL_69zxeFEmLM3ZSMJuIcpJXMgQzjItInTDpLS0NmUG6camlR/s72-c/galatasarayv.jpg
PickandRoll.info
http://bosnafudbal.blogspot.com/2013/04/galatasaray-trazi-cudo-bez-najboljeg.html
http://bosnafudbal.blogspot.com/
http://bosnafudbal.blogspot.com/
http://bosnafudbal.blogspot.com/2013/04/galatasaray-trazi-cudo-bez-najboljeg.html
true
7098215634380109772
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy